NIEUWS & STARTDATA

NIEUWSBRIEF
Wie zich aanmeldt voor de digitale Nieuwsbrief van conTacto, is tijdig op de hoogte van vóórinschrijvingstermijnen (met de daarbij behorende lagere prijzen) en nog beschikbare plaatsen in de (mini)groepjes Spaans in Utrecht en Houten.

NIEUW: ¡HALE! Día de hablar, leer y más, 14 april 2018
Een Spaanstalige dag op een groene plek in het centrum van Nederland (fort WKU bij Houten). Samen oplopen in het Spaans en een workshop waarin je inspiratie krijgt om te (gaan / blijven) lezen in het Spaans. Minimaal niveau A2 (spreken) en B1 (lezen), ook meer gevorderden kunnen meedoen. Deelname kan de hele dag (10.30 - 16.00 uur) of een dagdeel (10.30-13.00 / 13.30 - 16.00 uur). Kleinschalig (7-9 deelnemers); prijs voor de hele dag 43 / 47 euro bij aanmelding tijdens / na vóórinschrijvingsperiode. Nadere info via digitale Nieuwsbrief of rechtstreeks bij Marjanne Haitsma, tel. 06-11223325.

UN PLACER: HABLAR Y LEER, 'samen oplezen', conversación y más, start 26 jan. 2018
Een korte roman lezen, bij elkaar komen met de docent, Spaans spreken en feedback krijgen. Vijf talleres, waarin steeds enkele hoofdstukken van het boek aan bod komen, naast ruimte voor vrij spreken, ook over alledaagse zaken en practicar más: vocabulaire, grammatica etc. Tijdens elke taller komt tevens un microrrelato, una canción u otro texto bonito ter sprake. Jouw inbreng is welkom!
In Houten, niveau A2 / B1, eens per 3 weken. Je kunt per keer intekenen, er is nog plaats vrij op de vrijdagmiddagen 26 jan., 16 febr., 16 maart; 6 en 20 april 2018.
Aanmeldingsformulier aan te vragen via de digitale Nieuwsbrief. Nadere info ook via digitale Nieuwsbrief of rechtstreeks bij Marjanne Haitsma, tel. 06-11223325

RELATOS Y DIÁLOGOS, plezier (her)vinden bij het spreken, lezen en schrijven van het Spaans, start 18 jan. 2018
Sprekenderwijs je Spaans begrijpelijker en correcter maken.
Een serie van 4 workshops aan de hand van toegankelijke korte hedendaagse verhalen die je tevoren beluistert en leest. Vrije conversatie, samen praten over deze verhalen en hierop geïnspireerde korte dialoog- en andere schrijfopdrachten. Constructieve feedback. Jouw ambities, belangstelling en leervragen staan centraal. In Utrecht, niveau B2, eens per 2 weken op donderdagavond.
Aanmeldingsformulier aan te vragen via de digitale Nieuwsbrief.
Nadere info ook via digitale Nieuwsbrief of rechtstreeks bij Marjanne Haitsma, tel. 06-11223325

CUÉNTAME: samen op verhaal komen met je Spaans, start 22 jan. 2018
Steun bij je studie van het Spaans en feedback op je spreken. Voor zelfstudeerders, aan de hand van je eigen zelfstudiemateriaal en teksten in authentiek Spaans, bijv. een minicuento of een kort filmfragment (bijv. via Youtube).
In Houten, niveau A2, maandelijks. Je kunt per keer intekenen, er is nog plaats op 22 jan., 19 febr., 19 maart, 16 april.
Aanmeldingsformulier aan te vragen via de digitale Nieuwsbrief.
Nadere info ook via digitale Nieuwsbrief of rechtstreeks bij Marjanne Haitsma, tel. 06-11223325

SPAANS MET DE MENSEN VAN SAN JUAN (Sp. Pyr.): 8 - 14 of 15-21 juli 2018
Ben je (ooit) bezig (geweest) met Spaans leren? En wil je je Spaans in Spanje in de praktijk brengen / ophalen, onder deskundige begeleiding? Dat kan jaarlijks in juli, in een gastvrij dorp in de Spaanse Pyreneeën: San Juan de Plan (prov. Huesca).
Organisatie en uitvoering: collega-docent Roberto Serrano; ook andere bewoners van San Juan de Plan werken mee aan het programma. Een effectieve en aangename manier om je spreekvaardigheid op hoger peil te brengen en de mensen gemakkelijker te verstaan.
Instapniveau A1 (Con Gusto 1 uit of vergelijkbaar).
Familie en andere reisgenoten kunnen mee en vakantie houden in deze schitterende omgeving. Lees meer over Spaans met de mensen van San Juan (foto's, indrukken deelnemers, hoe er te komen, etc.)
Nadere info en aanmelding via Pirelingua Info ook via info@pirelingua.com en in Nederland via Marjanne Haitsma 06-11223325 en Mirella Rothengatter, taalschool Espalmía in Deventer, 06 17682771.